Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Een kleinschalig actief makelaarskantoor gevestigd in Oostburg. Met jarenlange ervaring in bemiddeling van vastgoed in Zeeland, hoofdzakelijk in Zeeuws Vlaanderen. 
We zijn een klein familiebedrijf en werken net even anders.


Kleinschalig, flexibel, meer persoonlijke aandacht en tijd voor u en uw pand. Naar onze mening vergt ieder object een eigen unieke aanpak. 
We kennen u, uw situatie en uw huis net even beter omdat we er tijd voor nemen.  Dit kan veel (juridische) problemen voorkomen.
Persoonlijk contact met wederzijds vertrouwen is voor ons een voorwaarde en staat garant voor een optimale afwikkeling van uw transactie.

 

Een huis kopen of verkopen hoeft niet zo stressvol te zijn.  Het bieden van goede service en het creëren van een zo veilig mogelijk kader is onze kracht.
Hierdoor voelt de aankoop of verkoop  van een woning goed.

Liefde voor het vak en huizen, persoonlijk werken, dat past ons en wordt door onze opdrachtgevers en kopers  gewaardeerd.

Resultaten boeken is voor ons net zo belangrijk als voor u. 


Wij bemiddelen elke woning net even anders. Hoe precies? Dat leggen we graag uit tijdens een persoonlijk gesprek en bezichtiging van uw woning. 

We maken gebruik van moderne technieken en software. Aangesloten bij de marktleider op gebied van software en webbeheer voor makelaars.

Uw gegevens worden goed beschermd.


Anders vastgoed is erkend lid van de vastgoed beroepsorganisatie VastgoedPro.
Dat geeft u als consument het vertrouwen in een deskundig kantoor. 

Voor een waardebepaling kunt u  bij ons terecht. Zo ook voor aankoopbegeleiding.

Vriendelijke groet,
J.C. Sanderse (gediplomeerd makelaar/taxateur) 
part time assistent C.A.J. Sanderse ( HBO Bouwkunde, HBO M.E.R.)

Anders Vastgoed